La dona ferida per un llamp.

Fa uns dies, una dona va ser colpejada per un llamp que va impactar en un arbre i va fer caure la dona a terra, on es va fer un fort cop al cap. Els primers auxilis van arribar poc més trad de les 19:00hals tres minuts de produir-se el fet. L’ actuació de la policia local va ser clau per estabilitzar la vida de la dona, així com l’ ajut de dues infermeres i un agent local d’ un altre municipi que van en tot moment actuar amb molta professionalitat i rigor.

Des de aleshoress’ ha dit de tot, sense que sovint hi hagués una font fiable i veraç d’ informació, però el cert és que la dona està estable dins la gravetat i que cada dia que passa és un triomf per a ella i la seva família.

Aqueta noia de 42 anys, és una veïna nostre, amb una família al darrere que pateix, i per tant hem de ser molt prudents amb el que diem o publiquem.

Ens han envaït un bon grapat de mitjans, teles, ràdios, premsa escrita, etc, però no podem caure en el parany de fer de aquest tràgic fet, un circ mediàtic. En aquest sentit, l’ ajuntament ha estat prudent i ha actuat d’ acord amb la voluntat de la família.

Des de PUSA volem agrair els agents, infermeres i veïns que van donar assistència en els primers moments, i desitjar veure a aquesta persona a qui la mala sort li ha jugat aquesta mala passada, de nou passejar pels carrers de Sant Antoni.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment