Vilaveu publica un article sobre els bombers Voluntaris de Vilamjaor.

Fa uns 8 mesos, quan encara governava l’ anterior equip de govern, els bombers voluntaris de Catalunya van fer una vaga reclamant millores en l’ equipament del parc. A la reunió va ser-hi un alt càrrec de la Generalitat, l’ equip de govern i l’ oposició. Aquelles demandes no van acabar de concretar-se en res, però tant des de PUSA com Canvi vàrem prendre bona nota de tot el que es va dir en aquella reunió.

Quan PUSA va accedir al govern com a responsables de la regidoria de seguretat ciutadana i cossos d’ emergència i juntament amb l’ alcalde, la primera cosa que varem fer, va ser reunir-nos amb ells i transmetre’ls la voluntat de donar-lo recolzament efectiu. Això es va concretar amb l’ acord de dotar dins el Pressupost del 2020, dels recursos necessaris per tal que el parc funciones amb garanties, malgrat la competència fos de la Generalitat.

Va crear-se un grup d’ emkergències conjunt amb SPV i varem coordinar els efectius policials, d’ ADF , Protecció Civil i Bombers per donar resposta ràpida a les situacions d’ emergència.

Tanmateix, i amb l’ acord de l’ ajuntament de Sant Pere, es va fixar també una dotació pressupostària conjunta, com a primer pas per involucrar els 6 municipis als que el parc de Sant Antoni dona servei.

Aquesta setmana la revista Vilaveu parlant d’ aquesta situació, recollia dels propis responsables del parc, aquesta entesa i estreta col·laboració.

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment