La Festa Major d’ hivern també arribarà a les urbanitzacions.

Fins a 11 actes repartits entre les quatre urbanitzacions del nostre municipi es realitzaran a les urbanitzacions durant el cap de setmana del dia 17 a 19 de gener. 

Començarem divendres 17 a les Pungoles, amb una exposició sobre el Vilamajor de l’ edat mitjana, a càrrec de’n Jordi Nogués. Malgrat el programa indicaba que l’ exposició era sobre les energies renovables a l’ antiguitat, per causes alienes a l’ ajuntament, finalment no es podrà fer. ( 10:30 h a al local social de les Pungoles )

També a les Pungoles a la plaça de la Germanor hi haurà activitats infantils amb monitors que animaran les activitats dels petits.

A la pista polivalent es faran activitats esportives a càrrec de dos monitors durant tot el matí.

El Dissabte 18, la festa es trasllada a Alfou, al matí a les 10:30h, una ruta ciclable pels indrets històrics de la Guerra Civil a SAV, incloent-hi el camp de l’ aviació d’ Alfou.

Per la tarda, el parc infantil es trasllada a la Rectoria, a partir de les 16:30h, i a les 17:30 s’ inaugurarà l’ exposició Vilamajor ahir i avui de Lluís Grau i Enric Planas.

Al poble, a la pç de la Vila, un cop acabada la concentració de cotxes clàssics, ( Clan del Clàssic ) es farà una rua per a les urbanitzacions amb tots els particcipants que ho vulguin.

El Diumenge 19, a Can Miret inaugurarem l’ exposició la Música, d’ Enric Planas al local social de l’ AAVV, al voltant de les 10:00h. A la mateixa hora tindrem el parc infantil a les pistes de pàdel de Can Miret, així com un campionat de pàdel entre pares/mares i fills organitzat pel club de pàdel.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment