4 intents d’ ocupació a la casa del c/ Magnolia en 3 dies.

Dijous passat un noi va entrar al voltant de les 20:00h a la casa del nº3 del C/ Magnòlia. Una casa en mans d’ un banc i que ja fa anys està buida.

Els veïns en veure una llanterna dins de la casa, van avisar la policia local que va aconseguir frustrar l’ ocupació. Però al cap de dues hores, al voltant d eles 24:00h, el mateix noi ocupava de nou la casa. De noi els veïns van avisar a la policia local, que després de molta estona van aconseguir que marxés.

El dia següent, un nou intent, aquesta vegada trencant el precinte policial i fent mal bé el mobiliari de la casa. La ràpida actuació de la policia local va acabar amb detenció i trasllat a la comissaria de Mossos, però de nou va quedar en llibertat i al diumenge, procedia de nou a ocupar la casa.

Finalment va ser desallotjat voluntàriament i ràpidament des de l’ ajuntament es va contactar amb el banc per tal que posessin mesures. Fa uns anys ja s’ havia instal·lat una porta anti okupes i una alarma, però en posteriors ocupacions es va arrencar la porta i destrossar l’ alarma.

El dilluns, operaris enviats per la propietat posaven de nou la porta, i esperem que el banc tapii les finestres si no volem que això es torni a repetir ven aviat.

Comparteix

1 Response

  1. La casa la tapiaran molt bé ,i el ocupa?
    Si no sels i fa res buscarà una altra casa
    No i a justícia aquet país
    Només saben tancar els presos polítics
    Però als lladres no

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment