Intentant recuperar la normalitat. Covid 19

Ja fa més d’ un mes des de el ple confinament d ela població, tancament de comerços, instal·lacions esportives, equipaments municipals, parcs i jardins…. Més d’ un més de molta auto disciplina i d’ una gran dosi de responsabilitat, però hem de começar a recuperar-nos en tots els sentits: social, econòmic, afectiu i administratiu.

Les tasques dins l’ ajuntament s’ han vist prou afectades, amb una reducció de personal important degut al tancament presencial de les oficines municipals que han fet gran part dels tràmits on line o telemàticament.

Amb la previsible fi de l’ estat d’ alarma i el pla de desconfinament del Govern Central, hem de començar poc a poc, i complint totes les mesures que les autoritats ens facin arribar, a reemprende les tasques que la pandèmia va aturar.

En aquesta línea, es han représ els treballs de reparació de la tanca de les pistes de Can Miret, que previsiblement acabaran en una setmana, també caldrà reemprendre la instal·lació dels cartells de les urbanitzacions i les coses pendents que va endur-se el temporal Glòria.

Des de PUSA sols us podem demanar paciència i donar-vos les gràcies per entendre que el mandat que hem encetat a l’ Ajuntament no està sent gens fàcil.

Gràcies.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment