Modificacions legals en els habitatges d’ ús turístic.

Com ja sabeu, des de l’ ajuntament de SAV fa uns mesos es va iniciar la redacció d’ una nova ordenança municipal, la dels habitatges d’ us turístic. Durant la fase d’ exposició pública, es van recollir propostes dels veïns i dels propis promotors d’ aquestes activitats. Algunes d’ elles no van poder-se incloure degut a que el Decret que regula aquest tipus de turisme no ho permetia, per exemple el requeriment immediat al propietari del immoble per tal que en un termini de 24h desallotgés els llogaters si aquest tenien un requeriment policial per incompliment de les normes municipals que garanteixen el descans dels veïns. Donat que aquest tipus d’ activitat es lloga per fer festes, o estades curtes d’ un dia, el termini de les 24h era totalment ineficaç.

Doncs bé, això amb la reforma que va haver el passat mes d’ agost s’ ha modificat. A partir d’ ara, un cop fet el requeriment policial al propietari de la vivenda, aquest haurà de desallotjar de manera immediata els llogaters.

Un altre canvi significatiu, és el límit màxim de 15 persones, encara que la cèdula d’ habitabilitat estableixi un nombre major.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment