Les presses fan males passades.

Segons ERC l’ ajuntament de SAV no fa actes culturals ni lúdics, i no és cert. Es va fer la FM d’ hivern, amb tots els entrebancs que per culpa del Covid hi havia, concerts, exposicions i activitats infantils, tant al poble com a les urbanitzacions, això va ser a finals de gener d’ aquest any.

Al mes de maig s’ han programat cada divendres un concert al porxo de Can Sauleda, s’ ha inaugurat a la Rectoria d’ Alfou una exposició de les Festes Majors de la urbanització amb fotografies d ela FM de 1962.

Al proper mes de juliol encetarem un cicle de concerts a les quatre urbanitzacions, cada cap de setmana n’ hi haurà un durant tot el mes. També estem pendents d’ inaugurar aquest mes de maig la nova biblioteca de Can Miret i una exposició.

Els de Junts x SA ens diuen que canviem sovint de regidors al PUSAEs veritat, però é sel que té tenir feina estable en un altre lloc, fa complicat compaginar les dues tasques, però també ens dona molta independència i autonomia a l’ hora de prendre decisions. Lamentablement, la Montse López que va ocupar el lloc de la Natàlia per una desgracia familiar va haver de plegar, els regidors de Junts saben el motiu, i és força lleig que l’ utilitzin per menystenir el projecte i el partit.

Ens retreuen que no hem posat un contenidor d’ oli a les urbanitzacions, però s’ obliden que el instal·lat al núcli el porta una empresa privada al seu cost i benefici, al ajuntament no li costa res, i per tant ha de ser la pròpia empresa qui decideixi si li es rendible establir més punts de recollida.

Ho critiquen tot, fins i tot que gastem diners per millorar el poble i les urbanitzacions, es normal, ells en 8 anys no van invertir-hi ni un euro. Des de PUSA, estem amb molt d’ esforç intentar capgirar aquesta situació.

Es va contactar amb Endesa per soterrar part de la línea elèctrica a Alfou que passava per sobre le les parcel·les, es va asfaltar i fer un pas japonés a la riera, es van fer les tanques de les pistes esportives de Can Miret, els “bordillos” de les voreres, es va condicionar el local social, posar reductors de velocitat i ara s’ ha fet un nou pas a la riera entre Can Miret i Pungoles.

Pungoles es va reparar el restaurant i habilitar com a local social i seu d’ exposicions i actes lúdics, es van reparar els vestuaris, s’ han asfaltat els punts més problemàtics de la urbanització , es van retirar els arbres i fer una nova pista de patinatge. A més de posar els nous cartells a totes les entrades de les urbanitzacions.

En , millor no criticar-ho tot abans de saber que volem fer i quan, per què després, les presses et porten a equivocar-te.

 


Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment