Nou triomf del pilot de Can Miret a l’ IndyCar.

El passat mes d’ abril es va donat el tret de sortida a la nova temporada amb el Gran Premi d’Alabama i en la seva primera carrera amb Chip Ganassi Racing, un dels millors equips de la categoria, el veí de Can Miret Alex Palou ha aconseguit una victòria històrica. La primera d’un pilot català i de la Federació Espanyola a la Fórmula Indy, igualant l’aconseguit per Oriol Serviá a Mont-real 2005, en la llavors anomenada Champ Car. Àlex Palou, de 24 anys, va ser descobert per l’expilot de Fòrmula 1 Adrián Campos. Amb el seu equip va córrer la fórmula 3 europea, abans d’anar al Japó i debutar l’any 2020 a la Indycar americana on, amb l’equip Honda ja va aconseguir pujar al podi a la tercera cursa de la competició disputada al circuit de Road America d’Elkhart Lake, a l’estat de Wisconsin, als Estats Units. Aquesta temporada ha fitxat amb Chip Ganassi Racing, després dels mèrits assolits en el seu debut a la categoria.(Publicat per Nació Baix Montseny )