Tractament contra les males herbes a les Pungoles.

Després de fer les consultes amb l’ empressa que gestina el manteniment dels parcs i carrers de la urbanització s’ ha un tractament d’herbicida sostenible a Les Pungoles, donant compliment a la moció presentada al darrer mandat de no utilitzar productes químics com el glisofat.

A finals del mes pasat es va iniciar l’ aplicació del nou producte. Es tracta d’una prova pilot per controlar les males herbes de manera sostenible i sense utilitzar productes químics.

Es tracta d’un innovador sistema de control de males herbes a partir d’energia tèrmica i sense ús d’elements químics ni nocius.

El funcionament consisteix a aplicar un aïllament hidro-tèrmic a base d’aigua calenta (97-110º) i espuma biodegradable 100% natural i ecològica que trenca les cèl·lules i proteïnes de la planta. L’espuma actua com una manta tèrmica conservant la calor un temps suficient per a produir la mort del vegetal, ja que el xoc tèrmic aconsegueix arribar fins a l’arrel.

Al mateix temps permet poder anar a un ritme més gran, ja que només és necessari passar per sobre amb la cortina d’aigua que surt de la llança. L’espuma biodegradable és una barreja vegetal de midó de blat de moro, blat, patata i olis vegetals.

Els principals avantatges d’aquest tractament són els següents:

  • És el mètode més eficaç per controlar les males herbes sense ús d’herbicides.
  • Dóna resultats instantanis.
  • La seva aplicació és totalment segura per a un ús sense restriccions prop d’infants, animals i entorns delicats.
  • Permet reduir el nombre d’aplicacions per temporada, reduint d’aquesta manera el cost general del control de males herbes.
  • Es pot utilitzar en qualsevol clima, qualsevol estació i fins i tot sota la pluja, de manera que no compromet la planificació de les actuacions ni és la causa de cap endarreriment.
  • Compleix la normativa mediambiental.

És garantia d’un ambient saludable per a les persones i per la vida silvestre.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment