Nova aplicació per al Cos de Protecció Civil de SAV

A petició del cos de voluntaris de Protecció Civil, l’ ajuntament va adquirir recentment l’ aplicació PCAM per a la gestió dels voluntaris, informes, graella de tasques, mapa d’ hidrants del municipi, relació de vehicles, estat operatiu dels voluntaris, inventari de material, etc.

Des de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s’aposta per seguir impulsant el desenvolupament del cos de Protecció Civil del municipi, amb la finalitat d’ampliar la formació, el material i les tasques pròpies de les persones voluntàries.

La implementació d’aquesta eina vol facilitar la feina i la gestió interna de manera pràctica i a través d’aquest nou canal de gestió i comunicació de Protecció Civil.

L’aplicació és PCAM Gestió i disposa de diverses funcionalitats i característiques que són de molta utilitat en la gestió diària. Actualment és considerat el millor software de gestió d’agrupacions de Protecció Civil i la seva interfase és molt intuïtiva i fàcil de gestionar, oferint múltiples opcions.

Amb la voluntat de dotar a Protecció Civil dels millors mitjanç l’ ajuntament ha adquirit recentment un vehicle pick up de 4 places per tal que el cos pugui ampliar les seves funcions. De tal manera aquest final d’ any PC de SAV disposarà de dos vehicles. Tanmateix també s’ ha adquirit la nova uniformitat pel cos, i unes llanternes de “solapa” per facilitar els controls d’ accesos quan es fa fosc.

 

El cos de PC presta un servei molt important de recolzament a la policia local, amb les emissores rescat estan connectats directament amb els cossos d’ emergència i la nostra policia. Durant la pandèmia han gestionat tots els actes públics amb aforament limitat, vetllant per a la seguretat sanitària dels veïns, han fet tasques de control d’ accessos per les festes majors, la Maori Race, durant el cicle de concerts d’ estiu al parc de Can Sauleda, a les eleccions autonòmiques, etc.

 

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment