Assemblea d’ Alfou: els comptes i resum de la reunió.

Avanç de res, posar de manifest el gran nombre de nous veïns que van adreçar-se a l’ Assemblea de propietaris per primera vegada, amb ganes de preguntar i conèixer una mica més que és l’ Entitat de Conservació.

Punts més importants tractats:

1) Manteniment de la quota en 285 eur, com des de els darrers anys i salvat el parèntesi del Covid.
2) El tema recurrent de la recepció. Va quedar clar per part de la Junta que totes les obres futures estan pensades en fer les millores i adequacions dels serveis a la normativa vigent, per tal que si un dia es produeix la recepció, aquesta despesa ja estigui feta i executada l’ obra. Un cop més com l’ ajuntament ha manifestat en altres assemblees, la recepció serà d’ acord amb la voluntat dels veïns d’ AlfouMentre, la Junta i l’ Ajuntament mitjançant la regidoria de les urbanitzacions realitzarà les inversions acordades amb l’ Entitat de Conservació a càrrec dels pressupostos municipals.
3) Cobrament de morosos. En aquest punt es va mostrar un full d’ execel amb el deute acumulat any a any i els cobraments realitzats als morosos a través dels pagaments voluntaris o per embargament dels deutes pendents. Encara que poc a poc, aquesta deute va disminuint.
4) Obres. La Junta va informar que ben aviat s’ iniciarà una important obra en tota la xarxa d’ aigua potable. Els treballs començaran per els carrers Ginesta i Rosella.
5) Estat de comptes. Us adjuntem els comptes lliurats als veïns per la Junta.

l’ assemblea va ser-hi present el regidor de les urbanitzacions, Ferran Calvera PUSA )l’ alcalde Raül Valentínmalgrat teniragendada la seva assistència, no va poder ser-hi per causes familiars.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment