Acabem el cicle de corncerts a les urbanitzacions.

El passat dissabte va concloure el cecle de concerts a la fresca a les urbanitzacions amb l’ actuació del grup Pol Sánchez. Una fussió de flamenc i jazz de molt nivell. Han estat 4 concerts realitzats tots els dissabtes del mes de juliol. Esperem que poguem seguir portant la música i la cultura a les urbanitzacions els proper any i que el projecte acabi sent un referent cultural a la nostra comarca. Amb aquest concert donem pas a la festa major d’ Alfou del proper cap de setmana, on la regidoria de Festes i la de les urbanitzacions ha organitzat l’ espectacle de payassos i jocs d’ aigua del diumenge dia 31.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Urb. Sant Julià d'Alfou. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *