Impulsant l’ ADF ( Agrupacions de Defensa Forestal )

Els ajuntaments de Cardedeu, Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor estan treballant per tal d’ impulsar el cos de voluntaris de l’ ADF, però per fer-ho no sols calen mitjans materials, si no l’ element fonamentat de tota organització, els recursos humans.

En aquets sentit la Junta de l’ ADF ha impulsat una campanya per fer-se visible i recavar un nombre més gran de voluntaris. L’ ADF compleix una funció essencial en la protecció dels nostres boscos, i en la prevenció i extinció d’ incendis, per això esdevé fonamental tenir un nombre suficient de voluntaris.

Us animem a que n’hi formeu part.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Municipi. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *