Obres d’ asfaltat a les Pungoles.

L’ any 2021 i previ informe de l’ arquitecte municipal, es va elaborar una memòria de l’ estat dels punts més crítics de l’ asfaltat. l’ any passat no es va poder concloure la reparació de tots els punts, de manera que aquest mes de juliol s’ ha fet una segona fase amb els punts pendents de l’ any passat.

 

 

 

 

 

 

 

Malgrat el projecte d’ urbanització de les Pungoles sigui presentat aquest any a tots els veïns, l’ ajuntament va decidir fer aquestes dues intervencions donat la perillositat que comportava per a la circulació l’ estat d’ alguns carrers de la urbanització.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Urb. Les Pungoles. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *