Qui som

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) és un partit format per gent que viu a les urbanitzacions de Sant Antoni. Tots els seus membres en som veïns, per tant sembla prou clar quin és l’ interès que mou al PUSA.

Som un partit lliure, no depenent de cap formació nacional i no tenim cap etiqueta política concreta que pugui identificar-nos com a partit de dretes, esquerres, lliberal, conservador o socialdemòcrata.

La nostra ideologia és el treball, el treball per millorar les condicions de vida dels veïns, el treball per rendibilitzar els serveis i les infraestructures, i el treball assolir unes subvencions dignes, adients amb la importància que per raó d’ habitants han de tenir les urbanitzacions i els seus veïns.

Per aquesta raó, dins el Partit hi tenen cabuda totes les persones que visquin a Sant Antoni, i fonamentalment, a les seves urbanitzacions, independentment de quina sigui la seva tendència política. Perque PUSA no s’ha creat per defensar ideologies, creences o doctrines, sino els interessos de la gent que vivim a les diferents urbanitzacions i que sovint tenim problemes comuns en totes elles.

És per això que PUSA vol incorporar dins de la seva estructura a gent diversa, empadronada a totes i cada una de les Urbanitzacions de Sant Antoni, de manera que a les llistes a les Eleccions Locals estiguin representades totes les Urbanitzacions del Municipi.

PUSA també esta format per membres de la Plataforma Stop Karting de Llinars del Vallès que viuen a Sant Julià d’Alfou. Plataforma que s’oposa a la construcció d’un Petit Montmeló a poc més de 1000 metres de les seves cases i sentiment que fem nostre perque entenem que el circuit afectarà la qualitat de vida de tots els veïns d’Alfou i tota a mobilitat als voltants de Sant Antoni.

L’activitat del PUSA és únicament d’àmbit municipal, de manera que no tenim lligams de cap mena amb direccions nacionals, comarcals o provincials, com sol passar dins els partits tradicionals. Per tant no rebem directius o recomanacions de cap mena, som absolutament independents.

Ara sols cal que aquest projecte, sigui també el teu !!!

Comments are closed.