Els partits de SAV a les xarxes.

PUSA facebook

Un cop d’ ull a les xarxes diu molt de quina es la voluntat de difondre el missatge i la feina als veïns del nostre municipi. PUSA sempre ha entès que les eines com Twuitter i Facebook eren una molt bona ocasió per explicar els veïns allò que anàvem fent, a més de permetre una relació directa amb ells. A més és una eina gratuïta que sol implica posar- hi el temps personal de actualitzar-la. Doncs bé sembla que no tots els partits opinen així, llevat de Solidaritat per la Independència, cap altre partit te compte de facebook o twuitter. Ni PSC, ni PP, ni ERC, ni CiU tenen perfil propi de Sant Antoni de Vilamajor, alguns en tenen a nivell del Vallés Oriental, ERC en té per Sant Pere, però no a Vilamajor. A PUSA entenem que la transparència comença amb la voluntat d’ informar, i per això seguim treballant.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Poble. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *