La Pick Up de PC s’ equipa amb equips d’ extinció d’ incendis.

Durant els mesos de juny i juliol, la regidoria de Seguretat Ciutadana que és la responsable del cos de Protecció Civil i d’ acord amb les necessitats del cos, va procedir a l’ aquisició d’una moto bomba i dipòsit de 450l per a la seva instal·lació al vehicle nou de PC.

L’ adquisició d’ aquests dos elements tenien per objecte preparar la campanya d’ estiu i els esdeveniments de la festa major on podien produïr-se riscos d’ incendis.

Al mes d’ agost va instal·lar-se pels propis voluntaris a la Pick Up per tal de donar la màxima seguretat als veïns durant l’ itinerari del correfoc. La instal·lació va anar a càrrec dels propis voluntaris, i ens permetrà extingir petits focus d’ incendis i fer primeres intervencions. Gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona, una part del cost ha estat a càrrec de l’ esmentat organisme.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Municipi. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *